Rally flag venstre           ClassicDayRallyplade          Rally flag hoejre 

 

Classic Day 2019

 

Søndag den 14. april kan alle bilentusiaster

prøve slow-rally med start og mål i Måløv

 

8. marts 2019:

Velkommen til Classic Day

LotusDette er normalt hjemmesiden for Oresund Rally, landets største pålidelighedsrally rent deltagermæssigt fra 2013-2018. Men i år holder Oresund Rally en lille pause, og i stedet lægger Dansk Rally Club kræfterne i Classic Day, som er en enestående mulighed for alle, der ikke før har prøvet klassisk pålidelighedsrally.

Så vil du gerne opleve et ægte rally – helt uden stress og jag og uden skrammer i bil eller selvtillid? Så er det nu!

For den oplevelse gør Dansk Rally Club nu mulig ved at invitere dig til:

Classic Day søndag den 14. april kl. 10 hos Stelvio Automobili i Måløv.

VW 1200Her kan alle bilentusiaster møde op og være med. Helt uden forberedelse.

Classic Day er et endagsløb på 50 km, hvor det vigtigste ikke er at vinde, men at være med. Du kører efter tydelige kort, og ruten er let at lægge ind. Der er ingen præcisionskørsel undervejs. Men smukke nordsjællandske landeveje, som du og din codriver nyder.

Det eneste, der kræves, er en kører, en navigatør, samt kuglepen og lineal.

Det hele koster kun 100 kr. pr. bil. Og beløbet inkluderer:

- Deltagelse i løbet den 14. april 2019.
- Prøvemedlemsskab i 3 mdr., inklusive licens og abonnement på Autosport i perioden.
- Gratis entre til Strøjer Samlingen på Fyn, tirsdag den 9. juli 2019 kl. 16 – 20.
- Gratis nummer af FDMs blad "Motor Classic".

Om morgenen får du serveret gratis kaffe og rundstykker, ved mål kan du købe en let frokost til et beskedent beløb.

FerrariAlle bilentusiaster med enhver bil lige fra VW 1200 til Ferrari kan være med. Normalt regner vi en klassisk bil for at være fra før 1991. Men vi modtager også nyere biler som deltagere.

Du kan som sagt komme ind lige fra gaden kl. 10 den 14. april og være med. Men vil du gøre livet lidt lettere for os som arrangør, så klik på bjælken Anmeldelse/Registration/Nennung og meld dig til. Så kan vi bedre forberede os.

Classic Day arrangeres af Dansk Rally Club og en lang række bilsportsklubber landet over i samarbejde med Dansk Automobil Sports Union. Se mere på denne hjemmeside og på https://www.dasu.dk/sportsgrene/vejsport/#/classic-day-2019.

Vi byder alle velkommen til Classic Day 2019.

Løbsledelsen

Løbsledelse

 Løbsledelsen for Classic Day 2019 i Nordsjælland: Michael Eisenberg, Erik Andersen, Poul Henrik Lehrmann, Jan Lemvigh-Müller, Carsten Brandrup og Per Vilslev, alle fra Dansk Rally Club. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oresund Rally 2018

 Lørdag den 9. juni med start og mål i Hillerød.

Sponsorer 28 maj 2018

 

30. april 2018:

Velkommen til Oresund Rally

Oresund Rally går ind i sit ottende år.

Oresund Rally er et endags rally på cirka 200 kilometer med start og mål i Hillerød. I 2018 går løbet til Hornsherred og tilbage igen. Oresund Rally har de sidste fem år været det største pålidelighedsrally i Danmark

Oresund Rally består af to uafhængige løb:

Oresund Classic Rally: pålidelighedsrally på 200 km for biler indregistreret første gang 31. december 1990 eller tidligere. Det er løbet, hvor landets dygtigste mandskaber inden for historisk pålidelighedsrally dyster om points til FDM DASU Classic, som er det uofficielle mesterskab.
Oresund Tourist Rally: turistrally på 200 km for medlemmer af bilmærkeklubber og andre bilinteresserede, som ikke tidligere har deltaget i motorløb under DASU på regulær basis. Oresund Tourist Rally havde i 2016 ny rekorddeltagelse af 18 helt nye mandskaber, som for første gang prøvede kræfter med et ægte rally. Skal vi slå det tal i 2018?

Her kan du læse, hvorfor vi har skabt Oresund Tourist Rally:

Mange ejere af klassiske biler er vældig interesserede i historisk rally, men samtidig bekymrede over, om det er for svært for dem selv og deres bil. Oresund Rally har derfor en turistklasse, Oresund Tourist Rally, klasse 6, hvor man kan deltage uden at skulle dyste på sekunder. Og eftersom der kun benyttes gode veje, er det en fin chance til at prøve kræfter med et historisk rally. Man kan deltage uden nogen form for udstyr eller instrumenter.

Uanset om du vil deltage i Oresund Classic Rally eller Oresund Tourist Rally, finder du alle relevante informationer på denne hjemmeside.

Vi byder alle velkommen til Oresund Rally.

Løbsledelsen

Løbsledelse

 Løbsledelsen 2018: Michael Eisenberg, Erik Andersen, Poul Henrik Lehrmann, Jan Lemvigh-Müller, Carsten Brandrup og Per Vilslev.